This website works best with JavaScript enabled
Joomla

 

Союз українок -

організатор конкурсу

 

Висловлюємо вдячність Ростиславі Федак, Вірі Кліш, Наталії Даниленко, Мотрі-Марії Мілянич та Вірі Мединській за допомогу у створенні сайту.

Продвижение сайта с помощью контекстной рекламы

Сегодня Интернет не только глобальная информационная сеть, но и место работы людей определенных профессий. Специалисты создают интернет-сайты, а профессионалы в области продвижения веб-ресурсов делают их посещаемыми.

Для раскрутки сайтов разработана специальная методика, которая состоит из нескольких пунктов.

Как известно, реклама – двигатель торговли. Перефразируя это утверждение, можно сказать, что реклама служит и средством для продвижения сайтов.

Детальніше...

Як формується соціальна думка і розвиток особистості зокрема

В першу чергу розвиток особистості залежить від генів і починається він саме з батьківського виховання. З часом коли дитина починає пізнавати світ і дорослішати, сюди включається соціальний фактор а також засоби масової інформації, реклама тощо.

Детальніше...

Діти в рекламі, кіно. Чи потрібно це їм?

У вас народилася дитина. Проходить кілька місяців і вам здається, що вона найкрасивіша, забавна і вам хочеться розповісти про неї всьому світу. Подібні почуття притаманні більшості люблячих батьків. Комусь такі думки приходять раніше, до когось пізніше. Особливо якщо дитина не сором'язлива, рухлива, і здатна змусити посміхнутися не тільки родичів, а й гостей, продавця в магазині, і ...

В один прекрасний день ви вмикаєте телевізор, бачите рекламу за участю дітей і розумієте, що саме вашої дитини в ній не вистачає: «він би насмішив до сліз».
Як знайти її роль, в якій вона могла би себе спробувати.

Детальніше...

Вавілонська вежа або суспільство з обмеженими можливостями

Більшість знає легенду про будівництво Вавілонської вежі. Як швидко зростав у небо перший в історії людства хмарочос, і як знищив цю ідею Бог. На неї не падали ні грім, ні блискавка, ні каміння з неба, люди просто перестали розуміти один одного, тому що заговорили на різних мовах.

Детальніше...

Для чого юристу інтернет?

Ще 5 років тому свої сайти в Інтернеті мали тільки 5% тих, хто надає юридичні послуги в Україні (юристи, адвокати, юридичні фірми та адвокатські бюро). На сьогоднішній день їх кількість збільшилася.

Детальніше...

Как успешно сдать ВНО по английскому языку?

Учебный год неумолимо движется к своему завершению, а это значит не только то, что скоро учащиеся выпускных классов сядут писать ГИА, но и то, что осталось всего два месяца до того периода, когда на календаре замаячит ВНО.

Детальніше...

«КЛТ КРЕДИТ» — нові горизонти онлайн-кредитування

Тривожна економічна нестабільність тільки сприяє тому, що кожен українець намагається створити собі максимально комфортні фінансові умови, щоб уже завтра не приходилось підраховувати останні гривні… Але якими б продуманими не були ваші дії, наскільки чітко б ви не розпланували свої майбутні витрати, не все залежить тільки від вас. Є обставини, які нам цілком непідконтрольні.

Детальніше...

Як навчитися грати на гітарі з нуля?

 Акустична гітара – це класний інструмент. В основному хлопці грають на гітарі, а дівчата значно рідше. Жіночий смак частіше припадає на піаніно, скрипку чи флейту. Дітям і підліткам до 18-ти років, можливо і не просто навчитися самостійно грати на гітарі. В юному віці всім не вистачає мотивації, системності занять і стабільного бажання.

Детальніше...

Гаджети і навчання: чи брати в школу планшет?

Із молодших класів учні проводять час біля комп'ютерів і носять iPad в рюкзаках. Чи це допомагає навчанню чи навпаки? Спробуємо розібратися.
Сучасні діти володіють модною технікою нітрохи не гірше, а то і краще, ніж дорослі. Вони грають у складні комп'ютерні іграшки, за тиждень освоюють новий пристрій і швидко знаходять матеріали для домашніх завдань в Мережі.

Детальніше...

5 головних переваг навчання в Польщі

Раніше навчання за кордоном здавалося чимось далеким і неймовірним, тим, що доступно лише обраним. Сьогодні ж воно стало цілком реальним і доступним. Тепер кожен українець може отримати польський диплом, який визнається усіма країнами Європи, СНД і Сполученими Штатами.

Детальніше...

Англійська на смартфоні – навчання замість ігор

Як ви вчите англійську? З репетитором, за паперовим навчальних посібників, за допомогою навчальних програм? Кожен із способів має свої переваги Але їх поєднання дає кращі результати! У статті поговоримо про ті можливості, які відкриває смартфон.

До речі, скажу по секрету, майже половина відвідувачів нашого сайту заходять саме з мобільних пристроїв.

Детальніше...

Шість принципів перекладу та локалізації сайтів

Глобалізація економіки впливає на світовий бізнес. Сьогодні все більша кількість компаній відкривають свої представництва в інших країнах. У процесі інтернаціоналізації корпоративні сайти стали життєво-необхідними для бізнесу та інформаційних комунікацій.

Детальніше...

Самостоятельная работа студентов на занятиях по английскому языку

Прежде чем студент самостоятельно приступит к выполнению заданий и покажет, что он усвоил новый материал в достаточной мере, ему необходима помощь и поддержка учителя. Виды активности, соединяющие лекционный материал и самостоятельную работу, мы называем практикой под руководством преподавателя.

Детальніше...

Політика конфіденційності сайту

Створення сайтів і підтримка студія PBB design

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef12086 #150714100123